lördag 19 juni 2010

Fel tid.

Nu på morgonen hade Kristoffer och jag tvättid. Jag klär på mig mina kläder, slänger upp den tunga tvättkorgen på axeln och vandrar ner för trapporna in i tvättstugan. När jag väl kommer ner så ser jag att det var IMORGONBITTI vi hade tvättid. Så det var bara till att gå upp för trapporna igen och fråga Kristoffer varför han skickat ner mig på fel dag. Han måste tycka att jag behöver motion, en vara det inte blivit mycket av på sistone. Gymmet lockar inte alls som det gjorde innan. Men one of theese days måste jag väl pallra mig ner dit igen.

Ikväll ska vi på 40 årskalas hos min farbror Jonte. Innan dess ska vi väl hinna med lite av varje, bland annat vårat återkommande helgnöje: Väla.

Måste även berätta att gårkvällen blev supermysig! Älskling hade gjort jättegod planka som jag fick när jag kom hem från jobbet. Vi drack lite mousserande vin till det, supergott! Sen blev det Pearl Harbor med en stor godisskål. (Ja, vi har brutit vårt löfte, och ja, vi är kassa.) Tack honey för en underbar myspyskväll!

Out!

Inga kommentarer: