söndag 8 januari 2012

Söndag.

Funderade häromdagen på hur skönt det är att vi fått in så himla bra mat och sovrutiner på Ellie. Hon äter 4-5 gånger om dagen med 4 timmars mellanrum och hon sover mellan 20 och 07 på nätterna. Samt att hon sover tre gånger på dagtid, en gång på förmiddagen och två på eftermiddagen. Hon är så duktig vår stora lilla tjej.

Kom även på att jag glömt skriva om hur vi hade det i Rom. Det var ju bara 1,5 månad sen vi var där, men ändå, hehe. Vi hade det jättebra i alla fall ochEllievar hur duktig som helst, och hon klarade flygresan jättebra. Vi besökte Colloseum, Peterskyrkan, Fonta de trevi samt lite andra sevärdigheter. Vi hann även med lite shopping. Det enda som kanske inte var sådär jätteunderbart var väl flygresan hem. När vi väl skulle landa på City i Göteborg blåste det full storm så piloten annonserade i högtalarna att han tänkte PROVA landa på Landvetter istället. Prova?! Vi provade i alla fall och det gick inte så himla bra då det blåste för mycket och vi lyfte från stolarna. Ett par hundra meter från marken stiger planet drastiskt igen så vi kommer undan turbulensen. Folk både kräker och gråter hysteriskt i flygplanet. Jag var faktiskt också rädd, för första gången på en flygtur. Speciellt när man har det dyraste man äger sovandes i knäet. Vi får i alla fall reda på att vi ska landa utanför Stockholm istället. Detta medförde en bussresa tillbaks till Götebor på sex timmar. Men hem kom vi i allafall, hehe.

Just nu sitter vi i bilen på väg till nästa semester, Sälen. Vi, tillsammans med min brors familj, har hyrt en jättefin stuga som vi ska bo i. Återkommer senare mer mer detaljer :).

Inga kommentarer: