lördag 23 april 2011

Lite påskmys.

I torsdagskväll var ju Jennie, Amanda, Lotta, Paulina och jag inne på Oasen och käkade fondue.  Men först var vi hemma hos Jennie på fördrink. Där drack jag alkoholfritt mousserande vin som jag fick i present, det var jättegott! Sen tog vi tåget in till Helsingborg och Oasen. Så sjukt gott det var. Och så farligt dyrt blev det inte heller. Tack för en trevlig kväll tjejer. Det får vi göra om.

Igår var Kristoffer och jag på Hif-match. Där köpte älskling den mista Hif-tröjan han kunde hitta. En i storlek 60. Den är så himla gullig. Tror vår lilla tjej kommer stortrivas i den! :) På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och käkade lite sill och ägg och så lite grillat. Det var jättemysigt. Tack för god mat och fint sällskap.

Ikväll ska vi på stor påskmiddag hemma hos Daniel och Emma. Det ska bli jättetrevligt. Men vi ska köra ut till dem tidigare och leka med barnen så att de kan fixa iordning. Då får Kristoffer busa med sin nya bästis igen. :) Vi ska också gratta Daniel och han ska få sina presenter. Tror faktiskt att han kommer bli superglad!

Nedan ser ni ett par bilder från torsdagskvällen och en bild på Hif-tröjan. Se och njut!




Inga kommentarer: